Translate

петък, 18 януари 2013 г.

Невиждана промоция на супа и шейк за здраве и сила от Орифлейм


Скъпи приятели, от Орифлейм обявиха невероятна промоция, с която можете да си позволите да сте здрави, бодри и в отлична форма за много по-малко пари.
Само сега имате възможност да купите които и да е две супи "Естествен баланс" и да вземете на половин цена шейкът "Естествен баланс" от Орифлейм.

За да се възползвате от още отстъпки, използвайте формата ни за поръчки.

Подробности относно шейкът "Естествен баланс" четете тук

Подробности за супите "Естествен баланс" можете да намерите тук и тук

Моето лично мнение е, че офертата е невероятна и ми идва точно на време, защото в момента следвам хранителният режим разработен от Орифлейм. За две седмици (не много стриктно спазване на препоръките)  съм минус цели 2 кг., което за мен си е събитие, тъй като след спирането на цигарите кантарът върви само нагоре.

Какво правя? Сутрин закусвам сандвич с риба, с авокадо или нещо друго. В общи линии закуската ми е с по-високо съдържание на въглехидрати и мазнини. А веднага след закуската си изпивам пакетчето "Комбиниран комплект за жени", който има за цел да ми подобри обмяната на вешествата, да засили имунната ми система, да заздрави сърцето, ставите и подобри мозъчната дейност.
На обяд 30 минути преди хранене пия шейкът "Естествен баланс" и след това изяждам порция салата + 1 супа "Естествен баланс". Обикновено хапвам една краставица и супата. Ако съм много гладна си позволявам малко пълнозърнесто хлебче.
В следобедните часове си хапвам малко плодове - мандарини, портокал, помело. Нали сега им е сезонът, та от тях си хапвам.
Към 16:30 часа (все още съм на работа) вечерям :) Правя си една порция супа, това е моята вечеря. Ако в къщи почувствам глад изпивам един шейк "Естествен баланс". Старая се да не излизам от тези норми.
От целият хранителен режим на Орифлейм за намаляване на теглото все още не спазвам много стриктно закуската, но има време и това ще свикна да правя. Все пак, клетката има памет и сега е време да закодирам по-здравословният начин на живот и да я науча, че въглехидратите и мазнините не са единственият източник на калории, а че за един здравословен живот трябва човек да се храни с мярка и балансирано.

Който проявява интерес относно отслабването с Wellness продуктите на Орифлейм нека не се колебае и да ми пише на имейл kristi.lazarova@gmail.com

А сега ето я и диетата показана в картинка :)

Натиснете върху снимката, за да се уголеми
Натиснете върху снимката, за да се уголеми

Опитайте, защото наистина действа! Ето ви и малко истински истории.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
За да направите поръчка на избран от вас продукт - пишете на имейл Kristi.Lazarova@gmail.com или използвайте формата за поръчки от ТУК
(подробности за методите на доставка виж в "Поръчка на продукти")
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ако това ви харесва - подкрепете ни в BGtop.net : Топ класацията на българските сайтове

или ни харесайте във Фейсбук

Можете да се абонирате за новини по теми от тук

Вашата подкрепа означава много за нас, за което ви благодарим от все сърце!