Translate

неделя, 7 юли 2013 г.

Нови продукти на Орифлейм за каталог 10 / 2013

От 08.07.2013 г. започва новия каталог 10 на Орифлейм за 2013 г. 

Както всеки друг каталог и тук сме приятно изненадани от доста нови неща, които си струва да има всякак жена :)
Новите продукти в каталог 10 на Орифлейм са:

01. Плодов гланц за устни Power Shine - Гланц за устни, обогатен с витамини и плодов екстракт. Има перлен оттенък, който придава блясък и обем на устните ви, които ще бъдат изключително хидратирани и подхранени в топлите летни дни. Цената на това плодово изкушение в каталог 10 ще бъде само 4.90 лв. при покупка на продукри за 35 лв. от каталога.



02. Pure Nature с екстракт от круша и нектарина - хидратиращи продукти, които предпазват кожата, правят я мека и гладка, с антиоксидантни свойства

Три изключителни продукта - измивен гел за лице, крем за лице и крем за околоочен контур, които могат да бъдат ваши САМО за 12.90 при поръчка на продукти за 35 лв. от каталог 10 на Орифлейм.

Подходящи са за всяка възраст, както и за нормална и мазна кожа. Препоръчват се за ежедневна употреба, а кремът за лице да се нанася сутрин и вечер.

Мнение на потребителите: Имах възможност да се запозная с продуктите на живо и мога да кажа, че ухаят божествено, а кремът за лице има лека и приятна консистенция, дарява на кожата с всичко необходимо, като я прави свежа и хидратирана.

03. Защитен лак за нокти - за здрави и силни нокти
Само с едно нанасяне ноктите стават по-здрави благодарение на втвърдяващия комплекс RevivActiv, който превръща сухите и чупливи нокти в истинско нежно бижу. Може да се използва като основа или като топ лак.

Въвеждаща цена в каталог 10 - само 5.50 лв.

Мнение на потребителите: Пишейки тази статия поглеждам ноктите си и се усмихвам, защото са дарени с изключителен блясък и още по-голяма здравина благодарение на новия защитен лак за нокти от Орифлейм. Дори нямам лак и пак ноктите ми изглеждат красиви. А, и да не забравя - съхне за минута, което го прави изключително подходящ за жени, които нямат много свободно време, но искат да имат добре поддържан маникюр.

04. Спирала Extendalash - ново попълнение в серията продукти на VeryMy. Това е една серия, което винаги ни е предлагала безупречно качествени продукти на супер ниска цена.
Новата спирала на VeryMy - Extendalash е създадена така, че да съчетава в себе си три спирали в едно, защото придава дължина, подчертава погледа и извива миглите "като на кукла", както казват от Орифлейм.

Тези свойства на спиралата се дължат на новата, революционна четчица, която е пластична и всяко снопче завършва с мини-власинки, които обгръщат всяка мигла, за да придаде дължина, извивка и наситен цвят.

Въвеждаща цена в каталог 10 - само 4.10 лв.

Мнение на потребителите: Опитах спиралата по време на нейното ревю и останах приятно изненадана, че спирала с такава цена може да бъде толкова добра. Искрено я препоръчвам на всяка жена, която обича спиралите :)


05. Пастелна чанта с портмоне - в топли, нежни и пастелни нюанси
Код на продукта: 26978
Цена: 38.50 лв.

06. Органайзер за дамска чанта - практичен и удобен органайзер, който спестява време и нерви на всяка жена и и позволява с лекота да сменя чантите си. Размери: 21.5 х 7.5 х 15.5 см.


Код: 26754
Цена: 16.90 лв.


07. Бижута "Естествена красота" - регулируем пръстен, обеци и колие 

Приятни бижута, които са подходящи не само за летните дни, но и за останалата част от годината. Пръстена се регулира, така че могат да ви отпаднат притесненията дали ще ви стане.
Препоръчвам на дамите, които не са свикнали да носят колиета, но са си харесали този красив и изящен пръстен, то да си вземат и обеците, това ще подсили ефекта на бижутата.

Мнение на потребителите: Пръстена и обеците ще са първото нещо, което ще си поръчам още в първия ден на каталога, за да съм сигурна, че няна да ми свършат под носа :)



08. Ароматен спрей за тяло с аромат на разцъфнал черешов цвят, билков чай и сандалово дърво - изключително нежно ухание, което дарява тялото и сетивата със спокойствие и релакс.
Код на продукта: 26386
Цена в К10: 13.90 лв.

09. Ветрило Aimi - много ефектно ветрило от бамбук и полиестер, което без проблеми се побира в дамската ви чанта.
Код на продукта: 26950
Цена в К10: 6.90 лв.


10. Спрей за тяло, рол-он против изпотяване и душ-гел за тяло - три продукта с един аромат!


Свежо и ободряващо сетивата ухание, подходящо за летните дни.
Изключително съчетание от дива роза, жасмин и бяла дървесина.

За по-наситен аромат на спрея - да се използва след измиване на тялото с душ гела и употреба на рол-она.






11. Спрей за тяло и крем за ръце отново от серията Aimi, но този път със сладък и страстен аромат, който е резултат от изкусно съчетание на божур, карамел и агар.


Мнение на потребителите: и трите разновидности от серията Aini ми харесаха, така че ми е сложно да определя кой аромат предпочитам, защото много зависи от настроението ми, но едно е сигурно - всеки мога да опиша с точно една дума:
Розов - нежност
Зелен - свежест
Оранжев - страст


Ако искате да разгледате всички актуални продукти и техните цени в каталог 10 на Орифлейм, то можете да го направите на адрес: 

Ако тази новина ви харесва, то можете да се абонирате за нашия безплатен бюлетин от ТУК