Translate

сряда, 16 юли 2014 г.

Athena Bright Breeze by Oriflame

Свеж, женствен, създаващ усещане за неземна красота












През юли 2014 г. в каталог 10 на Орифлейм пуснаха в продажба новата колекция Athena, която е вдъхновена от гръцката богинята на мъдростта и войната - Атина.

Колекцията включва 2 аромата (в синьо и червено), които са придружени с изящни аксесоари.

Athena Bright Breeze е ароматът от синята колекция, която е изключително свежа и женствена. Ароматът на синята серия има вдъхновяващи нотки на бергамот, ябълка и кайсия, съчетани с морски нотки. Сърцето акцентира с флорални нотки на жасмин и сладък грах, последвани от акорди на слънчев камък, мускус и сандалово дърво.

Тоалетната вода е в шишенце от 30 мл. и се допълва със сапун от същата серия, както и изящно сребристо колие, което е подходящо украшение за вашите незабравими морски вечери.




























 Това, което мога да споделя с вас като човек, който вече е изпробвал тази серия е: 
- Ароматът наистина е много свеж и приятен.
- Сребристото колие е прекрасно и нежно. Много е подходящо за дълга рокля и дълбоко деколте. Идеално е за летните вечери на плажа ;)
- Тоалетната вода е на доста ниска цена - само 9.90 лв.
- Колието пък е само 22.50 лв., но е до изчерпване на количествата, а те свършват бързо.
- Относно трайността на ТВ мога да кажа, че е малка и този продукт по-скоро го отнасям към категорията на ароматните спрейове за тяло.
- Влюбена съм в това ново ухание, така че ще се възползвам и ще си го купя без да ме притеснява по-малката трайност, тъй като ще го използвам като ароматен спрей.

Тези продукти може да бъдат поръчан онлайн от www.consultantori.com

Ако тази новина ви харесва, то можете да се абонирате за нашия безплатен бюлетин от ТУК