Translate

понеделник, 26 януари 2015 г.

Оферти в Орифлейм каталог 2 - САМО ЗА Орифлейм КОНСУЛТАНТИ

В Орифлейм каталог 2, офертите за консултанти са доста по-атрактивни, от колкото бяха тези в каталог 1.

Добрата новина е, че такъв тип промоции, валидни само за нас консултантите, ще се запазят и през тази 2015 г. Така че това е една прекрасна новина, а и възможност, от която може да се възползва всеки консултант.

И така, този каталог офертите на специални цени са 4 на брой и са насочени към доста добри продукти, които всеки може лесно да продаде или да хареса за себе си или за подарък.

① Първата оферта е насочена към новите аромати So Fever. Всеки консултант на Орифлейм може да закупи на специална цена 2 броя от тях, без значение дали ще вземе 2 дамски, 2 мъжки или комбинация от двата. Единственото условие е да бъдат поръчани в една поръчка. Цената на консултантите за 2 броя е 29.90 лв., което прави печалба от 25.90 лв., ако ги продадете. Разбира се, вие можете и да си ги вземете за вас, решението е ваше, а промоцията - уникална!

За да увеличиш снимката - натисни върху нея



② Втората оферта, също е насочена към новите аромати и е свързана с ПОДАРЪК. Всеки консултант, който има в 1 поръчка 6 бр. дамски и/или мъжки So Fever ще получи подарък - колие + 6те парфюма ще са на цена от САМО 89.70 лв. Оставям на вас да сметнете колко добра печалба ще имате при положение, че каталожната им цена е на обща стойност от 167.40 лв.

За да увеличиш снимката - натисни върху нея


③ Третата оферта е за любимите Time Reversing 45+. Като ви казвам любими - означава наистина любими. До сега няма жена, на която да съм го препоръчала и да не го е харесала. Изключително търсен и поръчван както от клиентите, така и от консултантите. Доказателство за това е, фактът че за пореден път от Орифлейм ни ги дават в специална оферта.

И така, този каталог офертата е - при поръчка на 2 крема - получавате трети ПОДАРЪК. За да можете да се възползвате от промоцията трябва в кошницата да добавите и трите крема. Преди финализиране на поръчката системата ще ви сложи 0 лв. цена за третия крем.

За да увеличиш снимката - натисни върху нея

④ Четвъртата оферта е насочена към преференциални цени на мострите. Препоръчвам да ги разгледате и ако някой продукт ви е интересен - вземете си мостра, сега са на много добра цена! Мострите са инструмент, от който може да се възползват както консултантите за лична употреба, така и тези, които активно показват каталога. Помнете, че мострата винаги продава :)

За да увеличиш снимката - натисни върху нея


Тези оферти са само за консултанти на Орифлейм и цените са след отстъпката.
За да се възползвате от тях трябва да влезете в сайта на Орифлейм с вашия консултантски номер и парола. Сайтът е с адрес www.oriflame.bg
Ако имате проблем със своя достъп и пускане на поръчка - пишете наinfo@consultantori.com или се свържете с човека, който ви е регистрирал.


-------------------------------------->
Ако сте клиент и искате и вие да се възползвате от такива оферти - можете да се регистрирате на адрес: http://consultantori.blogspot.com/p/blog-page_2245.html и да пазарувате за лична употреба без ангажименти за продажни.

Всички консултанти на Орифлейм имат следните привилегии:
✔ Пазаруват с 23% по-ниска цена от обявената в каталога.
✔ Възползват се от оферти, които са валидни само за консултанти (както представените по-горе 6 оферти).
✔ Използват 14 дни отложено плащане - т.е. поръчваш днес, а плащаш до 14 дни.
✔ Възможност за плащане с карта - дебитна и/или кредитна.
✔ Бърза и евтина доставка - само 3 лв. с куриер за София и страната.
✔ Пазаруване за лична употреба или печелене на допълнителни доходи - изборът е ваш коя възможност ще използвате!

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓