Translate

неделя, 25 януари 2015 г.

Ревю на новата Орифлейм серия - Stockholm

Здравейте скъпи приятели,
В Орифлейм каталог 2 има нова модна колекция, която е наречена Stockholm. Името и идва от това, че в колекцията са включени цветовете на шведското знаме, а те определено са красиви.

И така, пълното ревю на продуктите, което е с реални снимки, можете да откриете в следващите редове.


Първо ще започна с това, какво включва колекцията. В нея ще откриете 2 цвята лак за нокти, един шал и 2 цвята сенки. Всички продукти са в стила на Швеция и са насочени към по-младите девойки или жените със спортно елегантен стил. Въпреки, че аз бих казала, че шала е подходящ за всяка възраст. Даже вече първата ми поръчка за него е от доста елегантна жена, на която ежедневието и изисква да е елегантна и стилна.

① Ще започна представянето на продуктите от страстта си - лаковете за нокти. Те са в 2 цвята - синьо и жълто. И двата цвята са плътни, наситени и с блясък. За жълтото, преди да го пробвам, имах съмнения, че може да не е с добра покривност, но се оказа че съмненията ми са напразни :) Но за да не ви губя времето с празни приказки, вижте сами снимките.


За направата на този маникюр използвах комбинация и от двата лака. Точките ги направих с пръчица за точки. Използвах основа и топ лак, за по-добра визия, блясък и трайност.


Двата лака можете да ги откриете в Орифлейм каталог 2 на стр. 65. Цената им за клиенти е 4.90 лв., а за консултанти 3.77 лв.

Продуктът, който използвах за основа и топ лак можете да откриете на стр. 12 и той е с код 31029. Неговата цена е 5.90 лв., но при покупка на 2 лака с гел технология на The One цената му става само 2.90 лв. Цялата промоция е на стр. 12 в Орифлейм каталог 2

Цените за консултанти пък са 4.54 лв., ако се вземе самостоятелно и 2.23 лв., ако се възползвате от промоцията на този продукт.



② Следващият продукт е шал. Той е с модерните за 2015 година цветове - петроленосиньо, черно и оранжево. Много приятен е на допир и стои изключително нежно. Двата му края са свързани, така че определено ще имате един ефектен, стилен и модерен шал.


Цената на този шал е 19.90 лв. и също е на стр. 65 в каталога.

Ако сте пък консултант на Орифлейм, то този шал за вас ще е с цена 15.32 лв.


Да си призная, аз си харесах и лаковете и шала, така че мисля да си направя малък подарък за 14-ти февруари :)

③ И така, третата група продукти от серията са сенки, които са с трицветни. Разбира се, аз си харесах тези, при които има и розово :) За сенките мисля, че няма какво толкова да ви разказвам, тъй като ако сте използвали гримове на Орифлейм сте запознати с качеството им, така че тук е важен цветът, който можете да видите от следващите снимки.




Цената на тези трицветни сенки за клиенти е 5.90 лв, а за Орифлейм консултанти - 4.54 лв.



Тези и още продукти можете да поръчате от Вашия Орифлейм консултант. Ако нямате консултант, то вече можете да ги поръчате онлайн с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на адрес: www.consultantori.com

Ако тази статия ви е харесала ще се радвам да я коментирате или да напишете какво друго искате да споделя с вас за продуктите на Орифлейм.