Translate

неделя, 17 май 2015 г.

Следващ Орифлейм каталог 8 / 2015

Сигурно сте нетърпеливи да разгледате и Орифлейм каталог 8 / 2015, който ще започне от 01.06.2015 г, за това го споделям с вас още сега :)






По стара традиция ще споделя няколко думи какво мисля за следващия каталог на Орифлейм.

Първо, изключително много ми хареса това, че каталогът е цветен и носи настроение на лято.

Хареса ми това, че отново ни очакват летни аромати, аксесоари и лакове, подходящи точно за идващия сезон на отпуски и морски почивки.

През Орифлейм каталог 8 ще се насладим и на нов ФДТ от серията The One, който е създаден точно за лятото - матира и има висок SPF 20.

Ще можем да пробваме нови антиейджинг кремове за лице, които са с екстракт от люцерна и Peptide Q10. Новите кремове са подходящи за кожа 30+ и са от любимата серия Love Nature.

Серията Ecollagen отново ще е намалена и всеки, който желае ще може да се възползва от преференциалната цена да закупи продуктите в комплект и да спести доста пари от цената. Комплекта включва 6 продукта, които са за цялостна грижа за кожата. Ако ги взимате по отделно цената ви ще е 194.40 лв., но взети в комплект Вие ще спестите 85.40 лв. и ще можете да ги купите само за 109 лв.
Повече информация можете да откриете на стр. 43.

Разбира се, не изпускайте слънцезащитните продукти на Орифлейм и тези за след слънце, които ще откриете на стр. 26-27. Използвам ги от 3 години и имам много какво да споделя за тях и то положително, така че очаквайте и статия по темата.

Ако сте на възраст 25-35 - не пропускайте да пробвате новата серия за перфектна кожа - True Perfection. На мен ми е любима и с нея кожата ми стана изключително чиста, свежа и тонизирана. В Орифлейм каталог 8 ще можете да я видите на стр. 42.

Изписах толкова много неща, а още не съм преполовила каталога. Истината е, че има много добри неща, които си заслужават вашето внимание, но за да не ставам прекалено досадна - ще ви оставя да разгледате сами каталога.

Само един последен продукт, който не трябва да пропускате - това е измивния гел за лице с алое вера на Love Nature. Божествен, подходящ за малки и големи, за нормална, смесена и мазна кожа. Прави чудеса, така че ако не сте го пробвали - сега е подходящ момента да го направите. Не изсушава и почиства идеално, като оставя кожата хидратирана. Ще го откриете на стр. 44 и е с код: 30144.

А сега ви оставам сами с каталога на Орифлейм :)

За да разгледате каталога - изчакайте да ви се зареди картинката под този текст и натиснете върху нея.


Всички Орифлейм продукти можете да поръчате от Вашия Орифлейм консултант. Ако нямате консултант, то вече можете да ги поръчате онлайн с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на адрес: www.consultantori.com

Ако тази статия ви е харесала ще се радвам да я коментирате или да напишете какво друго искате да споделя с вас за продуктите на Орифлейм.