Translate

понеделник, 30 май 2016 г.

Следващ Орифлейм каталог 9/2016

Вече е качен за разглеждане следващия Орифлейм каталог 9/2016

Той ще започне от 20.06.2016 г. и ще продължи да е валиден до 10.07.2016 г. До тогава активен за поръчки е каталог 8.

А ето и кои ще са акцентите в брошура номер 9 на Орифлейм:





① Мултифункционална рокля с универсален размер - нов продукт, на изключително добра цена. Хубавото на тази рокля е, че може да се носи по 7 различни начина, което е показано и на снимката по-долу. Цветът и е в приятен, летен нюанс, а материята е лека и ефирна.

За да увеличиш снимката - натисни върху нея

② Комплект от 3 бр. продукти за лице Love Nature - Изключително добър избор за летните дни. Комплектът е лимитиран и включва 3 продукта - захарен ексфолиант за кожа, маска с боровинки и хидратиращ гел крем с диня. Първо използвате ексфолианта, след това маската и нанасяте гел-крема ежедневно за по-хидратирана кожа. Освежете лицето си само за 5 минути.

За да увеличиш снимката - натисни върху нея

③ Легендарната серия Giordani Gold за лице - на половин цена!
Основа за грим, бронзиращи перли и дълготраен минерален ФДТ - всичко това може да бъде ваше сега на още по-добра цена. А думите са излишни за тази серия, която е една от най-харесваните и поръчвани, което говори за високото качество на продуктите.
За да увеличиш снимката - натисни върху нея

④ NovAge UltimateLift - за първи път част от продуктите в тази серия са в намаление! Ако искате наистина високоефективна козметика, която видимо да се справи с отпусната кожа, загуба на еластичност и дълбоки бръчки - вземете си NovAge UltimateLift. Можете да се възползвате от промоцията или да ги купите в комплект, което ще ви е още по-евтино.

За да увеличиш снимката - натисни върху нея


⑤ Дневен и нощен крем Мед и мляко - всеки само 6.90 лв. феновете на тези кремове знаят, че това е изключително ниска цена и скоро няма да има такава промоция за тях. Относно самата серия като качество и резултати можем да кажем, че това е серия продукти, които са десетки години на пазара, заради високото си качество и достъпна цена.

За да увеличиш снимката - натисни върху нея

Разбира се, каталогът на Орифлейм е изпълнен с още много атрактивни предложения, така че ще ви предоставим брошурата сами да я разгледате и да си изберете това, което на вас ви харесва най-много.

За да разгледате каталога - изчакайте да ви се зареди снимката под този текст и натиснете върху нея.


Всички продукти на Орифлейм можете да поръчате от Вашия Орифлейм консултант! Ако нямате такъв - вече можете да го направите и онлайн през сайта ConsultantOri